22 dic 2006, 20:53

Новогодишна целувка 

  Poesía
1046 0 1

В мига в който стрелките се целунат,
за да посрещнат новото начало,
в мига в който и двамата сме безмилостно сами,
една звезда за теб все още ще блести!
И в този миг ще те целуна
макар от разтояние да е това,
единствено и само-за да бъда с теб и любовта.
 
/Усмихвай те  се повече през новата година,
бъдете малко по-щастливи и много по-влюбени!/

© Силвия Спасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??