14 ene 2011, 15:56

Нрав 

  Poesía » Filosófica
1975 1 26
Едно зимно момиче брои пипалата
на времето. И лъжите варосани.
Оцелява в минутите, дето размахват
показалец. И вярва на просяци.
Тя не спи върху грах и не чака орисници.
Тя обича да пее на маса.
Само чака да дойде тълпата завистници
... и сама ще се короняса.
 

© Елена Биларева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??