19 ago 2014, 19:11

Нужен си ми 

  Poesía
1057 0 6

 Нужен си ми

 

Нужен си ми, за да живея,

да дишам, да творя!

Нужен си ми, за да оцелея

в тази житейска борба!

 

Нужен си ми като слънцето

пробиващо нощната тъма, като дъжда

поливащ с живителна сила

напуканата земя!

 

Нужен си ми да преодолея

стягащата гърдите тъга!

Нужен си ми, за да не ослепея

от натрапващата се хорска лошота!

 

Нужен ми, за да  усетя

красотата на света,

върховете житейски да покоря,

да прескоча пропастта!

 

Нужен си ми, Любими,

да приемеш моята огромна обич и топлота!

 

 

 

© Веселина Узунова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??