10 mar 2008, 12:18

Някога, преди 

  Poesía
663 0 12

Някога, преди
чувала съм, знам, гласът ти...
Някога, преди...
слушала съм песента ти,
усещала съм твоя дъх
по мойте рамене...
целувал си ръцете ми...
В сърцето си...
Обичал си ти само мен!
Но зная - нещо ни е разделило,
загубил си ме...
туй живота ти разбило...
Изплакал си ме...
капчица по капка -
до една сълза...
стъпка, знам, по стъпка -
търсил си една жена...
Ето ме, любов!
Ела... да ме обгърнеш
пак с онази светлина!
Ела... за да ме върнеш
у дома...
Ето ме, любов!
Такава, както винаги!
Помниш ме, нали?!

Зная, че това си Ти!
Прегърни ме...
както някога, преди!...

© Теодора Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??