24 sept 2006, 10:49

Някой те чака 

  Poesía
638 0 3

За миг поспрях... и толкова е тихо,

че чувам вятъра как стъпва по паважа.

Навсякъде тъма, не виждам себе си дори.

Ръце прострели, старите дървета,

опитват се да хванат моите коси.

А ти къде си?

Как ще ме последваш?

Ще разпознаеш ли следите в мрака.

Не спирай, даже да боли,

защото някой там... теб чака.

© Зл Павлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??