30 sept 2006, 15:52

някой зида 

  Poesía
571 0 4

сънувам
а някой зида
около съня ми
кладенци
издига къщи
изписва пътища и хора
разгъва вятър
над платани
и над хълми обли

и мостове
към други сънища

 

© Божидар Пангелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??