7 sept 2013, 18:44

Няколко думи за Бай Ганя 

  Poesía » Otra
343 0 0

Няколко думи за Бай Ганя

1/   Пак битпазара се отвори.
И всички вкуп се пазарят...
Пред всички Ганьо заговори,

поиска да го почетат,

каза да му направят път,
той първи просто  да премине!
Че всички вкупом той ще срине,
ако властта не му дадат.

2/  Пак питам: "Избора ни как ще стане?!"
  Навярно като при Бай Ганя!



© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??