8 mar 2007, 16:07

Няма начин 

  Poesía
695 0 2
Няма начин да се върнеш назад,
няма начин да превземеш ти моя свят,
няма начин да възвърнеш мечтите,
да изпълниш с надежда на двама ни дните.
Няма начин любовта ни да разпалиш отново,
както над водата да запалиш нов огън.
Няма начин пак да пробудиш желание,
да изградиш образа си в мойто съзнание.
Няма начин да ме накараш за теб да горя,
да ме възродиш, както феникс се възражда в пепелта.
Няма начин да сме двама, затова си върви...
а намериш ли начин, пак при мен се върни!!!

© Мони Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много ми хареса края!

    Пздрав.
  • Трудно ще намери начин! Доста обезверяващо звучиш!
    Но ти пожелавам все някой да нямери нячин!
Propuestas
: ??:??