12 ene 2013, 23:22

Няма те... 

  Poesía » De amor
720 0 0

Къде ли си сега,

момче на моите мечти?

И ти ли обладан си от тъга,

уморен от безбройните сълзи?

 

Скиташ ли се из града,

сам, с наведена глава,

готов да преобърнеш цялата Земя,

за да срещнеш друга копнееща душа?

 

Ако е така, моля те, ела!

Намери ме и хвани ме за ръка...

Аз в замяна ще ти подаря

най-ценното нещо на света -

... Любовта... 

© Ванс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??