8 ene 2013, 6:44

Нямахме нищо 

  Poesía » De amor
577 0 0

Нямахме нищо

 

Между нас нищо не стана.

Нямахме връзка (и това е добре).

Нямахме нищо (освен чувства).

И чувства вече няма (изчезнаха и те).

 

Всичко, за което съм мечтала, го няма.

Машината за мечти се развали...

Или поне пише, че не работи –

любовта така отреди.

 

Хайде, да се разделим (докато имаме сили).

Остави ме!

Хайде, върви...

Няма смисъл от опити да разпалим старите искри.

 

Аз вече си тръгвам (тръгвай и ти).

Времето тече и никой не чака (хайде, отмини и ти).

Не оставай повече (от това така боли).

По-добре заминавай (заминавай и за нас забрави).

 

Ти беше с нея (но мислеше си за мен).

Ти спеше до нея (но сънят ти свързан бе с мен).

Ти тръгваше си с нея (но все звънеше на мен).

Ти остана с нея (но сърцето ти остана с мен).

 

Сега сме разделени (но няма нищо).

Даже вече не плача (за теб и за мен).

Ако е писано – ще се срещнем отново

или съдбата ще ни събере.

© Мария Костадинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??