29 nov 2006, 22:32

Нямам сили 

  Poesía
841 1 4
                         Нямам сили от теб да си тръгна,
                         нямам смелост да кажа това -
                         че когато светът ме прегърне,
                         там ще крача щастлива сама!
                         Нямам думи при мен да те върна,
                         нямам вяра, че мога така -
                         всичко свято за миг да загърбя,
                         нямам сили за тази тъга!
                         Тръгвай мили,прощавай, не мога!
                         Ти не искай от мене това!
                         Дано ехото от твоето "сбогом"
                         мен направи по-силна жена!

© Марая Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??