15 ago 2009, 11:55

Нямаш време друго да научиш и опознаеш 

  Poesía
521 0 1

Нямал си шанса

любовта да ти помага.

Нямал си късмета

да те прегръща топлина.

Нямаш време

друго да научиш и опознаеш,

освен труд да влагаш,

за да работиш.

Няма да те нахранят

чувствата, усещанията.

Но само с пари -

не отиваш при радостта,

вълненията.

Взаимно допълващи 

са нещата.

От всичко по-малко.

Богатствата на човечеството.

Мислите да летят

и знаят

за смисъла - да се диша чист

въздух

от доброта.

 

                                                                                    Г.Ф.Т

© Георги Табаков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??