26 mar 2008, 13:07  

Нямаше да правя драми 

  Poesía
758 0 5

Парфюмът,

ризата,

бельото,

обувките,

дори цигареният фас в пепелника,

за който винаги се караме 

го няма.

Избяга тихомълком.

Очаквах го,

но бях решила да не правя драми.

Дори на тръгване те беше страх да ме прегърнеш.

Не. Нямаше да ти се моля

 да  останеш.

© Наталия Божилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??