О, красотата ти е мой лечител
изпълващ с необятна доброта.
Откривам в теб космичната обител -
безспир, която ражда любовта.
Откривам в теб космичната обител
разпръскваща живот със светлина.
В несгоди и в тъга един спасител
ме очарова... Ти си топлина.
В несгоди и в тъга един спасител
е словото ти нежно и магично.
О, красотата ти е мой лечител
даряващ все надеждата лирично.
Предание бъди за мен - мистично -
за да ме има влюбен романтично.
© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados