19 ago 2006, 11:20

Обещание 

  Poesía
671 0 6

Ще бъда каквато ме искаш -

топла, нежна, добра

духа ми във длани ще стискаш

на любовница, майка, сестра.

 

Ще бъда каквато ме искаш

прости ми, че избягах преди

не искам за друго да мислиш,

че сме двама е важно, нали.

 

Ще бъда каквато ме искаш -

пророчица на твойте мечти

само недей да притискаш

любовта ни в ограда с бодли.

© Зл Павлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??