23 ago 2020, 7:39

Обещание 

  Poesía
360 0 0

Дъждът навън вали,

Отмива тебеширени рисунки

Сякаш капките нашепват *Забрави*

И гонят мимолетните светулки

 

Гледайки дъжда, защо ли съжалявам?

Мъка свива моето сърце

Заслушана в капките, едно ти обещавам-

Аз няма да забравя твоето лице

 

© Любомира Нанева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??