Обикнах те за миг
и този миг във вечност се превръща.
Щастие сърцето ми обгръща.
Отвътре се надига вик -
обичта ми се разстила,
достига твоето сърце.
Сега всичко е по две.
Двойна любов и закрила,
две ръце не допускат
да се пуснат.
© Елена Todos los derechos reservados