14 jun 2007, 12:35

Обичах те 

  Poesía
579 0 2
Най-много теб обичах на света,
Със тебе най-щастлива бях.
Ти беше всичко в любовта,
Но днес в сърцето ми не е така.

То влюби се и без да пита
За друг тупти във този миг.
То влюби се и ме накара
Да забравя нашите мечти.

Боли ме и - повярвай ми - не искам
Да тръгвам аз от теб сега.
Но трябва, всичко свърши,
А беше вечна любовта.

Най-много теб обичах на света,
Със тебе най-щастлива бях.
Във друг сега открих аз любовта,
Но винаги ще помня твоята!

© Кристина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??