7 oct 2008, 16:38

Обичах те!!! 

  Poesía » De amor
822 0 1
Обичах те,но ти не ме разбра!
Отблъсна ме и другата избра!
Остави ме ти да тъжа,
ненужна никому сега!

Отблъсна ме, но след време осъзна,
че си направил грешка ти.
Ще дойдеш да ме молиш да простя,
но не знам дали ще искам аз това?

Ще си трънеш ти тогава наранен

и зная,сигурна съм, ще почувстваш

какво направил си със мен

и друг път няма ти да го допуснеш!!!

© Веси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Съдбовно споделям мъката ти. Много чувствено и тъжно. Накара ме да си спомня...Поздрав.
Propuestas
: ??:??