23 dic 2008, 2:09

Обичай ме 

  Poesía » De amor
1046 0 5
Обичай ме...!
Тъй припряна... ненаситна...
Жадуваща любов
във неприлични дози!

Обичай ме...!
Леко грубовата,
но с душа на ангел
и със дяволска страст!

Обичай ме...!
Съблечена небрежно,
въздъхваща по твойта кожа...
... от желания...

Обичай ме...!
Дори когато плачеш!
Когато в нощите сама си...
и вярата безмилостно си тръгне...

Обичай ме...!
Когато нежно го целуваш...
в нощите безкрайни...
... знаейки, че някак си си моя!

Обичай ме...!
Когато любя страстно...
и с устни чертая твоите извивки!
Безкрайно сляти сме... усещаш...

Обичай ме...!
Когато сърцето спре да ти говори,
поискало почивка...
... от обичане...

Обичай ме...!
Такава! Забранена!
Протягаща ръце в нощта...
Коленичеща пред твойта красота!

... Обичай ме...

© Анжела Скендерова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??