1 ago 2007, 18:37

Обичай ме 

  Poesía
662 0 5
Защо ме гледаш тъй студено?
С какво заслужих чак това?
Обичам те аз несъмнено,
но ме е страх, че твоята любов е лъжа.
Не съм заслужила такива грозни думи.
Сгреших веднъж, ала човек съм, затова.
Сега лъжите тегнат помежду ни,
а ревността крещи - "Мрази я, с друг е тя била!"
Колко пъти да ти кажа "Съжалявам"?
Знам, болката ти няма да отмине тъй,
но как аз мога всичко да прощавам,
а ти едно-едничко нещо ми натякваш всеки път.
Сега стоя сама в мрака,
лицето ти е пред моите очи,
сълзите ми сами се стичат и вината
отново и отново ме гори.
Разбери, че всичко бих ти дала.
Разбери, че само теб обичам на света.
Желай ме, както винаги съм те желала.
Обичай ме или не ме мъчи - сложи края още сега.

© Юлиана Цекова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??