2 may 2006, 21:45

Обичай ме дори и с лъжи 

  Poesía
996 0 4

Кажи ми, че ме търсиш сред звездите
и че, когато ме няма ти липсвам.

Кажи ми че, парят следите,

които със устни изписвам.

 

Дори да ме лъжеш, кажи,

че без мен ти е трудно да дишаш.

И че, когато ме няма, боли

и не можеш да чувстваш и мислиш.

 

Кажи ми, че не искаш да повярваш,

че може някога да си отида.

Кажи ми, че от страст изгаряш,

когато в мислите ти идвам.

 

Излъжи ме, но кажи, че не можеш

да се смееш, когато ме няма.

И че с мен насън си говориш,

за да ме чувстваш до тебе заспала.

 

Излъжи ме, но, че ме обичаш кажи,

за да ми дадеш сила да копнея.

Обичай ме дори и с лъжи,

за да мога да живея!

© Малена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??