Обичай ме
на Галина Вълчева
Обичай ме до Коледа, момиче,
под тези парцаливи небеса,
додето мога със перо от птиче
да пиша, че се случват чудеса.
Не е ли чудо стръвната ти ласка
и твоят смях, и говор вдъхновен,
които ледовете на Аляска
буквално в мен стопяват всеки ден.
Не е ли чудо истинско, кажи ми,
животът, дъхав като вит кравай,
щом даже и да шепнеш мойто име,
на устните ти грейва еделвайс.
И този сняг е приказка. И ти си.
Ако те бутна в преспите, личи,
че ще закотвят в мене поглед хрисим
всеопрощаващите ти очи.
И чудо е дори, че ми се вричаш,
щом всяко чудо трае само дни.
Обичай ме до Коледа, момиче,
под тези неразумни висини...
целувай ме и яростно, и плахо,
разплела нощем своите коси,
преди да сурнат бури тази стряха...
И мълком любовта да ни спаси...
© Ивайло Терзийски Todos los derechos reservados
kobli (Сияна
Баткото (Николай Христов
Бора-Бора (Борислав Пелов
нмг (Надежда Маринова
Monny (Симона Гълъбова
dar4e_to (Дарина Дечева
gashoka (Галина Вълчева
purvorodengrqh (Анна-Мария Николаева
Optimistichno (Христина Маджарова
jenina1962 (Женина Богданова
hapka-kapka (Десислава Вълова
(Валентин )
slan4ogled (Радослава Костадинова
5907077 (Валентина Харизанова
rimpo (Наско Енев - РИМПО
danigallery (Йорданка Господинова
СашоМ (Сашо Маринов)
galenaGV (Галена Воротинцева
Traum (Цвети Йорданова
gashoka (Галина Вълчева
Довереница (Дочка Василева
SAS (Селвер
galina999 (Галина Иванова
Tomad (Кашмирски
iliana68 (Илиана Йорданова
Незабравима (Кремена Стоева
charodeika (Неделина Стоева
ananel (Нели
bardluna (Геновева Цандева
Човек (Анна Станоева...
Nelsan (Нели Вангелова
gashoka (Галина Вълчева
Laska (Ласка)
vicont (Боби Кастеелс
feia (Вилдан Сеферnikka (Надежда
mihri61 (Милко Христов
Звездичка (Яна Вълчева
nininini (Нина Иванова
Djein_Ear (Евгения Тодорова
azura_luna (Петя Цанева
ВаняИ (Ваня Иванова
Melany71 (Светла Дичева!
Niveana (Емилия Николова)
pastirkanaswetulki (Мария Панайотова
swestan (Светла
gali (Галина Кръстева
denissa (Дениса Деливерска)
rumpel (Румяна Пелова
Eia (Росица Танчева
LATINKA-ZLATNA (Латинка-Златна)
finaltouch (Георги Ванчев!
LeChevalier (Тошко )
yossifova (Весела ЙОСИФОВА
ekstasis (Огнян Пожаров
yotovava (Валентина Йотова
tanq_mezeva (Таня Мезева
elenabili (Елена Биларева
vladun (Владимир Виденов
lips_of_angels (Емилия Найденова
StefkaGaleva (Стефка Галева
plami-6 (Плами
Eva55 (Евелина Стоянова
Aneta_kz (Анета Джурова
MevJones (Мев Джоунс
B-Borisov-Samokova (Борис Борисов
stenli499 (Станислава
bojilova1 (Петя Божилова
voda (Елица Ангелова)
alipieva (ЛЮБОВ
Sin-wish (Венета Димитрова
dnikov (Ди )
nellnokia (Нели Господинова
tania72_1972@abv.bg (Таня Георгиева
valia1771 (Ивон )
posh` (Таня Атанасова
rumiana (Румяна )
Жулли (Юлия Димитрова)