21 oct 2015, 18:56

Обичал ли си? 

  Poesía » Otra
326 0 1
 
 
Обичал ли си?
 
 
Обичал ли си в най-голямата тъма,
укрит под сивата рокля на деня,
стоплен от миждукащ пламък в своята душа,
сам с едничката си мечта?
 
Обичал ли си сред безпорядък,
без сянка от надежда, само с лица на упадък,
с празни шепи, ни къс залък,
макар да не си вече малък?
 
Обичал ли си без това да престава,
със сълзи безпаметни по ръкава,
макар времето бавно да изцелява,
духът ти огънат да не се предава.
 
Обичал ли си седнал до страха,
с кураж да приемаш поражение,
и показвайки му какво е любовта,
борейки се да му вземеш уважение?
 
Обичал ли си ?
Разкажи ми отново, ти с волното сърце,
как няма граница за твоите нозе.
 

18.10.15г.

третият

© Третият Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??