11 ago 2015, 20:30

Обичам 

  Poesía » De amor
683 0 2

Обичам топлите ти устни,

които ме целуват със  наслада.

 

Обичам твойте силни пръсти

да ме докосват нежно до полуда.                                                                    

 

Обичам да те гледам в тъмнината,

когато ме обгръщаш със любов. 


Обичам стоновете в тишината,

оргазъм, страст и изгрев нов.                                                                         

 

Обичам да те виждам във съня си,

да бъда в твоите обятия.                                                                         

 

Обичам да те любя във мечтите си,

да те усещам с всичките си възприятия.                                                                                            

 

Обичам те, желая те от дън душа.                                                         

Целувам те, докосвам те, ЖИВЕЯ!   
                                                



Недей изчезва, остани мечта, 

но истинска, желана и лелеяна!




© Мими Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??