28 oct 2011, 21:58

Обичам 

  Poesía » De amor
625 0 2

Обичам, когато

затворя очи,
да виждам теб!

Обичам, когато

винаги във
съзнанието си ми ти.

 

Обичам, когато

докосваш с ръка
сърцето си.

 

Обичам тръпката,

която създаваш
във сърцето ми!

 

Обичам всичко
в теб, разбери,
завинаги ще
останеш във мене ти,

ЗАПОМНИ!

© Ралица Аргирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??