18 oct 2005, 0:01

Обичам 

  Poesía
1771 0 10

Обичам гъстата мъгла
от отровни изпарения,
обичам да не съм добра,
обичам чуждото презрение.
Запомних как не бях до теб,
когато всичко изгоря.
Забравих древния завет,
когато ти ми се изсмя.
Започна ли да се развивам,
се израждам във пашкул,
искам да те информирам,
но дали ти би ме чул...
Обичам все да съм невежа
и да говоря със цветя,
салатата ми да е свежа,
а водката ми - без вода.
Самотно ми е да съм с тебе,
без теб се губя без следа.
Недей ми говори за време,
не споменавай за съдба.

© Фредерик Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??