12 may 2006, 19:50

Обичам... 

  Poesía
1206 0 11

Обичам очите ти - дълбоки като бездънни езера,
искрени и чисти като белотата на снега!
Те излъчват топлина, като летен полъх на нощта.
Обичам усмивката чаровна, събрала красотата на безброй звeзди -
по-брилянтна и от слънчеви лъчи!
Обичам гласа - нежен и тих!
Обичам характера - непорочно див!
Обичам докосването ти, тъй леко като сутрешна роса!
Обичам твоята тайнственост, тя неразгадаема е като мъгла!
Обичам...
Обичам те и всяка мисъл е за теб!
Всяка усмивка, надежда, всеки копнеж...
Дори и сърцето ми бие за теб!
За теб - най-скъпия човек!

© Усмивка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??