Обичам да обичам
Обичам да обичам!
Някого, нещо...
Мога да си говоря с някого...
мога и да мълча с някого - Приятел.
Обичам да се надявам.
Надявам се да се надявам...
За някого, за нещо...
Обичам да усещам.
Някого и нещо...
Обичам да обичам...
Ванко Николов (Starkmaster)
© Ванко Николов Todos los derechos reservados