Обичам те теб безкрайно,
но знай обичам те тайно.
Целувам те мило и нежно
и искам с мен да си вечно.
Искам до теб завинаги да съм аз
да има не "теб", не "мен", а "нас".
Искам да ме обичаш и ти
макар и трудно, ти ми кажи,
кажи, че за мен всичко би дал,
дори това за което си мечтал.
Да ме прегръщаш желая,
да ме докоснеш мечтая.
Да бъдеш завинаги с мен:
за това мечтая всеки ден.
© Елена Гергова Todos los derechos reservados
и хубав стих.
Поздрав и усмивка.