19 oct 2007, 14:46

Обичам те! 

  Poesía
718 0 3
                                   Обичам те!

                                                                      на Т.


                 
                   Внесе ти любов във моя ден,
                   смях и щастие, и радост.
                   Искам винаги да си до мен,
                   внасяй ми в живота сладост.

                   Обичам те, крещя, завинаги!
                   Имам аз желание едно.
                   Да се усмихвам с тебе винаги,
                   да бъдем "влюбените заедно"!
                   

© Усмивчица Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??