23 may 2009, 2:02

Обичам те! 

  Poesía » De amor
888 0 1

Обичам те!


Обичам те, сърцето ми крещи,
обичам те, но трябва то да си мълчи!
Обичам те и макар че ме боли,
обичам те и нищо, че стоя встрани!
Обичам те, както никой друг не съм,
обичам те, макар за мен да си само сън!
Обичам те, когато щастлив е твоя ден,
обичам те и не искам никога да си натъжен!
Обичам те и ти желая най-доброто,
обичам те и ще съм с теб, ако застигне те злото!

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??