7 jul 2012, 10:20

Обичам те! 

  Poesía » De amor
1011 0 1

Бих искала да се родя в ръцете ти и да угасна...

Да чувам как тупти сърцето ти в нощта,

да чувствам пулса на душата ти прекрасна

и да изпиташ всички мои сетива...

 

Бих искала да се родя в очите ти и да угасна,

да виждаш и в съня си светлия ми лик,

обляна в светлина и като лъч прозрачна, ясна,

да чуваш думите и в песента на моя вик.

 

Бих искала да се родя в сърцето ти и да запазя

най-чистата и истинска любов

и всяка капка от кръвта ù да опазя,

защото ти ми даде нов живот...

© Пауаа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??