2 dic 2011, 13:55

Обичам те 

  Poesía » De amor
726 0 2

Обичам те!

Господи, как те обичам!

Без обич, без ласки години живяла,

в годините цялата обич събрала

и всичко на тебе събрано поднасям,

магьосница истинска сякаш сега съм.

Ако така е, ще те омагьосам:

в сърцето си ти със любов да ме носиш,

с очите си винаги мене да виждаш,

да тръгваш, но после отново да идваш,

със мене да ставаш, със мене да лягаш

и сили да нямаш от мен да избягаш,

а моето име когато изричаш,

да знаеш, че именно мене обичаш.

Дори да си идеш, без мен да не тръгваш,

без мен да не можеш -

във тебе ще бъда.

Във тебе ще бъда.

© Роза Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??