~*~~
ОБИЧАМ ТЕ!
Оооо, Ангелогласна моя...
{ Страничка от Чувства бели ~*~~
Втора}
Стаено Време~*
Стихнало Небе...
Душа в жена~*
Утихнала.
СТАЕНА...
Притиснала ръце към гръд,
Ухаеща на мляко със канела...
И устни~
С вкус...
На Ягодов пълнеж
Във бухтичка,
Тъй топло мека
И СОЧЕН
Прасковен сладкиш...
Оооо, Ангелогласна моя!
ФЕЯ!!! ~*~~
С очи на топло Лято
и Ласка
Викаща...
Стремеж! ~
ДУША-ДЪГА СИ!!!
Дива Орхидея!!! ~*~~
Тюркоазено море
Е този поглед верен...
Разливащ своите вълни
На Нежност...
В моя Бряг,
Желал...
МЕЧТАЛ!!!
... тъй дълго
този поглед
БЛАГ!!!
Говорещ ми -
С невиждал съм
До днес
Копнеж...
УХАННА МОЯ!
Тяло -
Топъл хляб...
От дланите на Бог
Измесен!!!
Перце...
Ааааххх ~
ПУХ!!!
И галят думите ти...
АНГЕЛОГЛАСНА МОЯ!
Сърцето ми...
Душата цяла
СТЕНЕ тук...
ОБИЧАМ ТЕ!!!
Скъпоценност
В женско тяло...
Обичам те!!!
Сърце~Дъга...
Душа~Мечта...
Прегръщащ
Мислите ми
ЗВУК...
ОБИЧАМ ТЕ!
Сърна примряла,
В ръцете ми -
ИЗГАРЯЩА...
ГОРЯЩА ПЛЪТ!!!
И мъж не съм,
А само
ОГЪН...
Насред Тюркоазено море -
Очите ти...
Две плачещи
Вселени!
ОЧИТЕ ТИ ~
Две перли...
И бяла раковина -
Твоето лице!
Оооо, Ангелогласна моя!
Оооо, АНГЕЛ МОЙ!
Ти...
Приказка...
И аз -
Зачело се във Теб~
Момче...
Оооо, Ангелогласна моя!
Оооо, АНГЕЛ МОЙ!
ОБИЧАМ ТЕ!!!
Обичам те!!!
Повдигаш сведените мигли
И отломък ставам...
Оооо, БЯЛА КРАСОТА!
Кой Тебе те създаде!?
Бог ли бе!?...
Или си просто
ВЕЧНОСТ Бяла...
БОГИНЯ~
Падаща ЗВЕЗДА...
Попаднала случайно
На мойта длан...
На Мъж - почти
Забравил
ОГЪНЯ В КРЪВТА...
Оооо, АНГЕЛ МОЙ!
Ангелогласна моя!
Днес...
БЕСЕН СЪМ ПОЖАР!!!
И искам ТЕБ...
Да обладая...
И ОГНЕН МЕЧ СЪМ...
В Тюркоазена вода...
А устните ти...
Пак танцуват плавно...
И пак не зная...
Дишам ли...
Или съм при Смъртта...
Как само цяла прималяла
Оставяш се...
Трепериш
Ми в дланта...
И МЪЖ СЪМ!
ОГЪН...
ДИШАЩ ЗВЯР.
Цяла вечност
Сякаш бил съм
Гладен...
За твойта плът,
Богиньо-Ангел!
Тяло-плачеща Върба...
И гръд уханна...
И устни -
Ванилия и шоколад...
А глас!!!
Глас тихичък -
Омаен...
Като ромол нежен...
Флейта в Утро...
Дъжд във Утринна мъгла...
БОГИНЬО БЯЛА!
Падаща Звезда...
Днес моя Дом...
Защо ли си избрала...
При мене,
Клетника...
Защо ли днес се спря?!
Ааааххх, Огън съм!
ИЗГАРЯМ!!!
Огнен меч съм...
В тюркоазена вода...
Не зная жив ли съм...
Или съм вече в Рая...
ОБЛАДАВАЩ ТЕБЕ!
ТВОЯТА ДУША...
И чувам се как стена
в твойто тяло...
УМИРАМ ЛИ?!
ИЛИ СЕГА ЩЕ СЕ РОДЯ!!!
Оооо, АНГЕЛ МОЙ!
Ангелогласна моя!
{ 01 август 2010 г
дъх~ Ле}
Стаено Време~*
Стихнало Небе...
ЕДНА ЖЕНА~*
ВСЕЛЕНА...
http://vbox7.com/play:cb69d577
© Л-Е Todos los derechos reservados
Като морски вятър - нежно, загадъчно, красиво, импулсивно!!!
Мелодията е невероятна!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!