21 jun 2006, 23:39

Обичам те 

  Poesía
920 0 0

Стоя сама...
Вгледана в небето...
Разказвам му за мойта самота...
Разкривам му колко много ме боли...
Но защо избра другата пред мен?...
С какво тя е по-различна?
Нима те обича повече от мен...
Не, никоя не ще те обича тъй както аз...
Запомни го...
Обичам те, дори да ме боли...
Дори наранено да е моето сърце.

© Надежда Дековска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??