17 ago 2006, 10:55

Обичам те 

  Poesía
1139 0 1

Има образ любовта,
Зная, че пред мен е тя,
Чувства, че това си ти
Затова - до мене ти бъди!

Обичам те, защо да крия,
туи що душата ми мълви,
Без тебе всеки час е тъжен,
и целият живот е пуст.

Обичам те, искам твоите ръце
да милват моето лице,
Обичам те до болка.
Без теб не мога аз!

Обичам те и винаги ще те обичам,
и никога не ще го отрека,
Обичам те и обичта ми ще бъде вечна,
ще бъде вечна до смъртта!

© Васко Филипов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??