23 feb 2008, 15:27

Обичам те - да... 

  Poesía » De amor
640 0 1
           Обичам те да...

Обичам те - да, и какво от това,
боли ме - да, а на теб не ти пука,
вярвах, че някой ден ще разбереш
как се чуствах, когато обърна ми гръб.


Търсих любов, но не я открих,
обичах те силно, а не ти пука,
не ме интересува вече кой какво
мисли, ти си единствен за мен.


Ти си единствен за мен,
а дали за друга ще си единствен?
Не знам, но аз те обичам и знам -
ти си оставаш първи и последен
в сърцето ми.

© Джулияна Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??