30 may 2020, 9:58

Обичам те ела 

  Poesía
435 0 0

Обичам те ела

Подай ръка !
Подай горещи длани!
Докосни ме и живот ми дай
вечер съм умиращ лебед,
денем изгубвам се в самота.
Подай ръка !
Не искам да се изгубя
в този объркан свят.
Поведи ме към нашата пътека,
нежно говори ми за любов,
шепота ме кара да трептя.
Подай ръка !
Стопли ме с чувства сластни,
накарай ме да кипне кръвта.
Не искам денят ми да е мъртав,
не искам да изгарям в нощта.
Подай ръка !
Да вземеш дивият ми огън,
да вземеш мечтите и любовта
и ония топли чувства.
Не, не искам да съм сама
живота ми без теб е тъжна самота.
Подай ръка !
Радвай се на обичта ми светла,
защото шепота ми повтаря.

 

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??