7 nov 2010, 18:49

Обичам те, живот 

  Poesía » De amor
681 0 1

Като цигара, горяща в пепелник.          

Животът преминава като миг.              

Нека не изгаря в пепелника.    

Животът нека бъде за човека    

изпълнен с изгаряща любов.       

Щастливи да възкликнем, обичам те, живот.

© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??