14 nov 2008, 15:32

Обичам те, нима е грях 

  Poesía » De amor
1047 0 1
ОБИЧАМ ТЕ, НИМА Е ГРЯХ

Обичам те - няма да спра
да го изричам, дори без теб
да бъда някой ден.
И знай, че няма по-голяма
болка от това да си далеч от мен.

Обичам те - Бог ми е свидетел
за това, и в теб откривам аз надежда,
че топъл е света.
В твойте очи остави ме да се давя
и всяка нощ да потъвам в тях.
Обичам те - на всеки аз ще кажа.
Да обичаш нима е грях?

© Лили Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??