11 oct 2020, 7:49

Обичам те такава 

  Poesía » De amor
472 2 0

Обичам те такава,
но кажи ми нещо.
Коз ли имаш във ракава,
Или вина е, за времето зловещо ?


Кажи ми двете думи, на живота.
"Какво е да си жив", "Какво е да си сам"?
Сам съм, ей таму във окопа,
Ей там, едничък сам.

Обичам те такава,
даже да боли.
Дали бога ме наказа?
сърцето в огън да гори.

Хей, приятелко любима!
Аз, за теб ли съм незная?
Знам, че си ранима,
За туй, до теб ще бъда, даже и във рая!

© Никалас Борисов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??