9 abr 2007, 13:03

Обичам те ,защо да отричам 

  Poesía
682 0 1


Искаш ли да слеем две души в едно
и две сърца в едно да затуптят?
Магия ли е това - не зная!
Само знам, че те желая
и ще горя за теб,
чак до края!
Искам те само за мен
и до мен.
Искам да си мой роб до гроб,
и аз да съм твоята
най-предана
робиня.
Но умра ли, ще зная,
че душата ми ще иде
в Рая,
задето е изпитала
тъй чиста и кскрена
любов!
Обичам те,
защо ми е да крия!
Обичам да докосвам устните ти,
но най-много обичам
да усещам
как тупти сърцето ти.
Дори пред всички да отричам,
обичам те,
откакто те видях!




© Виктория Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Ех,любов,любов!
    Толкова си красива!
    И стихът ти е красив миличка!
Propuestas
: ??:??