11 abr 2023, 14:32  

Обичана... това е моето име 

  Poesía » De amor
125 0 0

Желая силно

Обичана да бъда

Копнея страстно

Да ме докарват до полуда.

Но страх... таи се в мен

Отново съм във неговия плен.

 

Не желая... оцеляло

Сърцето ми да страда

Отказвам се... изцяло...­

Да изпитвам аз наслада.

Ужасно е любов да те обхване

Щом само пепел може да остане.

 

Желая аз, когато с готовност

Сърцето си отворя

Да среща то подкрепа, нежност,

А никога неволя.

Но клетката... страхлива... дали ще я разбия?

Да! Обичана ще бъда... няма да се крия!

© Unknown Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??