28 sept 2012, 20:41

Обичаш ли 

  Poesía » De amor
726 2 9

Обичаш ли

 

 

Обичаш ли...? Сутрин с косите ти да играя

и да искам... Да те изкушавам с възможности,

да се смея... С устните си по кожата ти да вая

неочаквано... Мило познати невероятности

 

 

и да флиртувам... Да бъде, както за първи път,

едва укротимо. Отвътре и странно пърхащо...

И да те мамя с черни очи... Да преминеш отвъд

границата. Уханно смирена ще съм, обещаващо...

 

 

Обичаш ли...? Вечер, по люляково, призрачно

синя... Да застана до теб, изпълнена с нежности

и да съм готова... За нас двамата. Многозначно

да плъзна ръка... И океан от диви копнежности

 

 

да залее нощта, заедно с виното... Да ме желаеш,

все по-силно, с всяко потрепване... На въздуха...

И на ръце да ме понесеш... Както най-добре знаеш,

само ти... А аз - обещавам! Ще дойда! С полъха...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Светла Асенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??