25 ene 2015, 13:35

Обигран 

  Poesía
349 0 1

 

 

                                                                               "С живота сме в разпра ..."

                         

                                                                                 Н. Вапцаров

 

 

... в свещена семейна борба.

Той прилага ми някакви хватки

(като т.нар. "вълчи капан").

Понякога вълци остават без лапки,

но като борец обигран

маскирам се аз на овца

и... беж в мойта кошара,

дрезгаво да му блея оттам...

Дъжд отново захвана.

Всъщност днес съм овчар.

Ямурлука ще си само наметна

и на онзи харман

как ще се с гега размахам...!!!

Ех, защо не съм Джеки Чан,

до смърт да го сритам...

Не! Това е екшън без край,

а все пак аз го обичам...

 

 

 

© Валентин Василев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??