29 oct 2011, 21:58

Обикновени рисунки - 27: Пловдив 

  Poesía
442 0 7

Това е една моя фотография на храм "Св. Богородица" в старинен Пловдив.
От снощи е.
 Не е много качествена, но... Надявам се да разберете!
Б.

 

 

© Борис Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??