До болка искам твоята първичност,
прегръдките и влажната ти кожа.
Заливай ме с вулкани от интимност,
накарай ме да викам. Да съм лоша.
Целувай нежно моите планети
(единствено на тебе ще ги дам).
Обсебвай тишината ми с ръцете,
в които нямаш даже капка срам.
Притискай ме към себе си и бавно
прониквай в моя твърде тесен дом.
Навярно ще избягам. Но за кратко,
и после ще се върна на бегом.
Усещаш ли? Преливам от възбуда.
Усещаш ли, че искам точно теб?
(За всички по света оставам Друга,
единствено пред теб ще съм човек).
Наричай ме по име - Понеделник,
направи ме част от себе си - Сега!
Обичам те! Защото си потребност,
превърни ме от момиче във жена.
© Друга Todos los derechos reservados