29 jul 2006, 18:59

ОБЯСНЕНИЕ В ЛЮБОВ 

  Poesía
843 0 0

ОБЯСНЕНИЕ В ЛЮБОВ

 

                        На теб,

                                   която изрови

                                   мидичката на

         сърцето ми            

                                  и си я сложи

                                   в аквариума.

 

Косата ти е

лунната снопина

из вълните.

 

 

Очите ти

са тези птици,

за които вечно ще остана

зимата.

 

 

По устните

е спомена от другите пространства.

 

 

Вече дишам.

 

 


 

© Красимир Симеонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??