18 mar 2015, 20:39

Оцеляването ни 

  Poesía » Filosófica
231 0 0

Оцеляването ни

1/     Ти си оставен  на Съдбата,
но няма да се предадеш!
Ти  пак ще вържеш двата ката
и няма във калта да спреш!

И... Злото пак ще надживееш!
И Дявола ще надхитриш!
И... в Пъкала ще оцелееш!
И кожата си ще спасиш.


2/     За битки често нямаш сили,
но имаш ум и хитрини,
и  те рода са ти спасили
и още имаш бъднини

 Не се учудвам, че  хитруваш,
че носиш службата на пес!
Че с благородство не общуваш...
Ти тъй си оцелял до днес.
     17.10.2012г. София

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??